de Adelina Szasz

foto: Ioana Slav

 

 

Te-ai plictisit acasă și vrei să încerci ceva nou cu prietenii tăi? Atunci îți recomand cu plăcere prima cafenea de cereale din România, Cereal Crunch Café!

 

Localizată nu departe de Piața Unirii, mai exact pe Bulevardul Națiunilor Unite, te primește cu brațele deschise la orice oră.

 

Localul este de dimensiuni mici, dându-ți impresia de intimitate, de parcă ai fi în propria bucătărie. Personalul este, de asemenea, foarte ospitalier și te ajută să alegi dintre cele 100 de tipuri de cereale și 15 tipuri de lapte, pentru a-ți crea bolul perfect de cereale. În plus, ai de ales dintre mai multe lucruri neobișnuite, la care, de obicei, nu te-ai fi gândit ca le-ai adăuga în cereale. De exemplu, culoarea laptelui (verde, mov, albastru) sau diferite toping-uri (fructe uscate, marshmallow sau chiar ursuleți de jeleu), care dau o tentă jucăușă bolului. Raportul calitate-preț este foarte bun, cerealele merită din plin, mai ales daca ești un înrăit al cerealelor și vrei să încerci cât mai multe tipuri.

 

Așa că, fă-i o vizită când ai timp, pentru că nu vei regreta!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

APARITIA NOULUI NUMAR AL REVISTEI -184 Days 4 Hours 1 Minutes 8 Seconds pana la aparitie
CAN'T WAIT