de Emilia Mocanu

foto: clujlife.com

 

 

Te îmbraci mai elegant decât de obicei și te îndrepți către Sala Palatului. Stai la coada de la intrare, după 10 de minute de nerăbdare ajungi înăuntru, îți ocupi locul și în clipa în care te uiți spre scenă, te trezești brusc în Grecia. Freamătul mulțimii te scoală din reverie, iar ecranele din fața sălii îți aduc aminte că urmează să asiști la un spectacol unic în România, și anume musicalul Mamma Mia.

Acesta spune povestea Donnei, o mamă independentă, care și-a crescut fiica, pe Sophie, într-un sătuc grecesc pitoresc. Tânăra urmează să se căsătorească și vrea să-și invite la nuntă și tatăl, pe care nu îl cunoscuse până atunci. Face rost de jurnalul din tinerețe al mamei ei și descoperă că, de fapt, există trei posibile variante. Prin urmare, îi cheamă pe cei trei bărbați la eveniment, iar de aici, au loc situații comice și o poveste de iubire, toate în ritmul celor mai cunoscute cântece ale formației suedeze ABBA, traduse în română. Iar dacă până acum am bifat descrierea acțiunii, decorul și muzica, nu-i putem omite nici pe actori. În rolul Donnei sunt, alternativ, Loredana sau Mirela Vaida; Sophie este interpretată de Ana Munteanu sau de Bianca Purcărea; Sam, unul dintre posibilii tați, este jucat de Cornel Ilie, Aurelian Temisan sau Ciprian Teodorescu; Horia Brenciu sau Ernest Fazakas sunt în rolul lui Harry, alt pretendent la titlul de părinte; Adrian Nour este Bill, ultimul dintre cele trei variante, și lista continuă.

Musicalul Mamma Mia s-a desfăşurat în București pe 22 și pe 23 septembrie, la Sala Palatului. A depăşit aşteptările tuturor. Îţi recomand ca anul viitor să-ţi cumperi bilet, te asigur ca va fi cu adevărat o experienţă de neuitat!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

APARITIA NOULUI NUMAR AL REVISTEI -184 Days 3 Hours 44 Minutes 55 Seconds pana la aparitie
CAN'T WAIT